Seriematch IS Göta, Louise….

I helgen var det seriematch i juniorligan för Fair Play och Frida var uttagen att spela FS12. Eftersom det var IS Göta så blev det Louise Wikander som stod på andra sidan nätet igen…
Denna gång skulle det väl gå vägen?

Frida var taggad och visade upp ett mycket bra spel med väldigt pigga fötter och ett tempo som gjorde att Louise fick enbart försvara sig men gjorde det väldigt bra och matchens kvalitet var på en helt annan nivå än veckan innan i Karlskrona.
Frida spelade i stort sett felfritt i första set och det såg väldigt bra ut, i början av andra kom en liten nedgång vilket gjorde att Frida sänkte tempot och vips var Louise där och plockade poäng och game på Fridas ökade osäkerhet och missar. Som vanligt var det även en del tjafs kring bollar men denna gången tog Frida det bättre. Tyvärr tappar Frida 2:a set med 4-6 och vi står inför 3.e…..
Innan vi hann fatta vad som hände så tar Louise 2 snabba game och Frida börjar hänga med huvudet, repar sig dock och tar sig upp till 5-5.
Sedan kommer ett sånt där skitgame som alla tennisspelare vet vad det är men inga åskådare förstår hur det kan hända….
Fortsätter in i nästa game och Frida ligger under med 5-6 0-40 innan hon hittar sig igen och spelar bländande. Vid ställningen 30-40 pressar hon ner Louise i backhand hörnet och vi tror att hon räddat alla matchbollarna men det kommer en helt otagbar backhand crossretur från Louise som platsat i vilket TV sändning som helst och Frida är passerad vid nät och matchen är över.

En jätte bra match från båda tjejerna och vi får gratulera Louise till ett lysande försvarsspel som gav utdelning även denna gång,

Totalt vann Fair Play matchen med 6-3 vilket var jättebra med tanke på att flera av spelarna fick spela i högre klasser än normalt.

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *