LAG SM BRONS !!

Förra helgen spelade jag och Fair Plays 18-års lag semifinal i Lag SM mot SALK. SALK kom med ett väldigt bra och stabilt lag och det blev tyvärr en förlust. Dock är vi nöjda med en brons medalj då vi gjort väldigt bra ifrån oss under säsongen. Men det är klart det hade varit kul att spela en final! Vi har vunnit mot Höllviken och Helsingborg, Helsingborg som är ett av favorit lagen. Matchen började med dubbel där vi hade Olivia Pezo och Emilia Valentinsson som tyvärr förlorade en jämn match. Efter en kort paus spelades de resterande tre singlarna där Emilia spelade första singel, Olivia andra singel och Adelisa Kahriman tredje singel. Jag kunde tyvärr inte spela då jag har problem med min rygg men gjorde allt jag kunde för att heja fram tjejerna från bänken! Som coach hade vi Mervana Jugic Salkic som stöttar oss i alla lägen, ett väldigt bra lag!

Adelisa, Emilia, Mervana, Olivia, Frida
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *