Ryggen blir inte bättre

I måndags var jag på Hyllie Idrottsskadeklinik igen för kolla ryggen och få massage. Tyvärr var det inget jätteroligt besök denna gången heller då det gjorde lika ont som förra gången. Det är allra värsta bröstryggen men min nacke är även väldigt öm. Kiropraktorn kom in igen och kollade om det blivit någon förbättring men tyvärr inte. Han hittade tyvärr bara ännu mer denna gången. Vi bokade in ett nytt besök under början av nästa vecka men jag hoppas jag kan komma till tidigare. Jag brukar bara få känning i ryggen när jag är aktiv men hade ont under hela måndagen. Cyklade på gymmet igår (tisdags) och fick känning efter, vilket är ”som vanligt” nu när jag har problem med ryggen. Idag däremot var jag tvungen att avbryta när jag var ute och gick för det gjorde ont i hela vänster sida av ryggen när jag lyfte mitt ben. Super tråkigt, så hoppas jag kan få en lite mer akuttid inom kort!

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *