Aldrig haft såhär mycket tid

Nu när jag är skadad har jag verkligen inget att göra. Som tur är har det varit väldigt fint värde i Malmö nu senaste veckan vilket gör att jag har kunnat vara ute mycket. Jag gillar ju solen och det är inte fel att ligga på en solstol hela dagen… Men det är även risk att man slöar till och inte gör något vettigt. Jag håller igång min aktiva vila men det är så mycket tid över nu när jag inte tränar normalt. Det sköna med tiden är dock att jag slipper komma efter i skolan och kan även ligga lite före, vilket behövs när jag vanligtvis är iväg mycket.

Just nu i skolan är det ganska mycket då vi har nationella prov. Förra veckan hade vi muntliga nationella i svenska och denna veckan har vi haft läsförståelse och imorgon ska vi ha uppsats. Denna veckan hade vi även matteprov vilket gick helt okej. Jag är ingen klippa på matte men jag klarar av det. Det går inte att vara bra på allt, eller hur? Nästa vecka har jag också två stora prov men sen är det påsklov så får väll tänka på det istället.

Bild från lördagslunchen:)
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *