Lång väntan och filminspelning

Nu var det ca en månad sen jag uppdatera här på bloggen senast. Anledningen är väldigt enkel, jag har helt enkelt fortfarande inte kommit igång att spela. Super tråkigt och vill bara börja spela. Jag har varit och kollat upp det återigen och min sjukgymnast och jag valde att ta in en idrottsdoktor eftersom överansträngningen inte gick över. Han konstaterade först att det var en disk som var problemet vilket inte lät jättepositivt i mina öron. Igår fick vi reda på att det kan ha något att göra med fasettlederna i ryggen. Jag har inte riktigt koll på det men ska till min sjukgymnast på torsdag och ska få hjälp med vad jag ska göra för att bli bättre.

Förra veckan har jag tränat rehab/fys varje dag för att komma igång igen. Jag har fått köra cykel och lätt styrka utan vikt. Denna veckan ska jag även prova att spela skuggtennis och hoppas att jag kan börja träna till nästa vecka. Idag var det en kameraman som skolan anlitat för att filma mig till en video som skolan ska lägga ut på deras hemsida. Jag som inte spelat på hur länge som helst skulle alltså slå några slag och man kan ju säga att det inte var en skön känsla… Det bara några sekunder när jag skulle spela så det gjorde inte så mycket. Resterande var som en intervju där jag svarade på några frågor. Vet inte riktigt när dessa filmer kommer att publiceras.

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *