Tennis Europe, Saxo Cup

Frida har varit med i sin första Tennis Europe tävling och den gick i Hellerup och hette Saxo Cup. Det var mycket spännande att komma in i denna miljön och ”signa in” med pass och träffa alla dess utländska tennistjejer.

Fridas första match gick emot en danska och Frida var väldigt taggad och spisade av denna match ganska enkelt siffermässigt men med en hel del bra dueller. I nästa match väntade Cecilia Johansen, en finska som vunnit SALK i år och är en mycket bra tennisspelare. Här fick Frida känna på rejält vad det innebär i motstånd på Tennis Europe nivå och hade inte mycket att sätta till trots en hel del jämna game.

Detta var trots det en ny erfarenhet som grundar för fler tävlingar nästa år.

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *