Kort besök i Lettland

Nu har det gått ca en vecka sedan vi kom hem från Lettland. Glömde att uppdatera hur det hade gått när vi kom hem men jag hade fullt upp med skola inför resterande vecka. Som jag nämnde i förra inlägget fick jag ont i ryggen på helgen när vi åkte men hoppades på att det skulle ge med sig.

Innan min första singel fick jag behandling av physion som var på plats. Jag fick en kräm som skulle hålla det varmt, och tro mig varmt var det iallafall. Jag kunde inte ens sitta still för det brände på en ny nivå haha. Dessutom fick jag tejp som förhoppningsvis skulle hjälpa mig på matchen. Första set spelade jag väldigt bra och min motståndare lite sämre men i andra set spelade hon upp sig och det blev ett avgörande set. Jag började känna hur rygg smärtorna kom men valde att spela vilket betyder att det är bara att fightas som gäller. Jag ligger under 2-5 och matchboll och vänder matchen till 7-6 i tredje. Pappa var inte jätteglad över att jag fortsatte spela när jag hade ont men jag hade gett mig f*n på att vinna. Vi vann även dubbeln jag och Leticia mot två ryskor och gjorde en väldigt bra match. Min rygg var däremot inte i bästa skick utan låste sig lite då och då.

Dagen efter var det dags för singeln mot en duktig ryska. Redan när jag vaknar har jag ont i vänster sida av ryggen men tar Ipren och smörjer mig med en heat-kräm. Innan matchen sprider det sig och det gör ganska ont. När jag var på banan försökte jag att inte tänka på det för mycket utan att fokusera på att försöka avgöra matchen så snabbt som möjligt. Jag kände smärtor hela tiden och det utvecklade sig under matchens gång. När det var 1-1 i set tog det stopp. Det gick inte att fortsätta så jag var tvungen att bryta matchen. Vi lämnade även W.O i dubbeln och åkte hem samma dag. Nu var det bara fokus på att försöka bli bra i ryggen och komma iväg till någon som kunde titta på ryggen. Tråkigt att det blev ett kort besök men hälsan går före!

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *