Överansträngning i bröstryggen

På helgen innan jag skulle åka iväg till Lettland börja jag känna smärtor i nedre delen av ryggen. Detta utvecklades mer och mer när vi kom fram till Lettland och jag började spela. Vi var tvungna att åka hem därifrån redan på tisdagen för jag kunde inte spela med mina smärtor. Smärtorna flyttades ganska ofta, det började i nedre delen av ryggen på vänster sida men gick över till höger. Sedan började jag få ont i ländryggen på båda sidor och när jag spelade min första match hade jag ont upp i skuldran.

Jag kollade med physion som fanns på tävlingen i Lettland men det är såklart svårt för henne att säga exakt vad det är för något men hon det troligen var något med musklerna. När jag kom hem kollade jag med Kulan, ett skadecenter som jag varit hos innan, om det fanns några tider. Det var tyvärr fult närmsta dagarna och jag behövde en akut tid. Jag kontaktade min massör på Hyllie Idrottsskadeklinik och där fick jag en akuttid. Hon masserade mig i nedre ryggen och trodde att det kunde komma från sätesmuskeln då den var väldigt spänd på båda sidor.

Jag gick tillbaka till henne igår (tisdags) och då kollade vi övre delen av ryggen och hittade problemet. Övre delen av ryggen var betydligt mer spänd och det gjorde fruktansvärt ont. Tidigare har jag varit hos en fysioterapeut som jobbar där och kollat upp mitt bäcken då den har varit sne, han kom in och kollade ryggen när han hade en liten lucka. Han konstaterade att det var en överansträngning i bröstryggen. Detta är både positivt och negativt då det är skönt att jag fick reda på vad det är som spökar i ryggen men samtidigt blir det ingen träning närmsta veckan. Detta gör att jag inte kommer kunna åka till Istanbul på två G3:or med GTG. Super tråkigt men hoppas jag är tillbaka snart igen med nya krafter!

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *