Resdag + Träning

Kastrup 7.20

Imorse ringde mitt alarm 5.30 och det var dags att bege sig till Riga, Lettland, med pappa. Även om jag inte var jättetaggad 5.30 på morgonen var det äntligen dags att åka på tävling igen. Det var ett tag sedan jag tävlade och jag saknar det. Vi begav oss till Kastrup och allt gick väldigt smidigt eftersom det inte var speciellt mycket folk. När vi kom fram till Riga mötte vi upp Leticia Temirhanova som åkte med oss till hotellet. Vi chillade ett tag på rummet innan vi begav oss till tennisen för sign in och träning. Jag har aldrig varit på denna anläggningen även om jag har varit på en del. Det är alltid kul att komma till nya anläggningar men lite läskigt också med hur banorna ska vara. Speciellt om man vet att man måste ställa in sig snabbt.

Träningen gick bra, underlaget var riktigt skönt och hoppas det ska gå bra på min match imorgon. Har liten känning i ryggen men gör allt för att försöka minimera den till morgondagen. Spelar runt lunch imorgon mot en tjej som jag aldrig mött. Jag och Leticia har även dubbel senare på eftermiddagen! Godnatt:)

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *