Utomhus säsongen är igång!

20150503_143254

Nu har äntligen utomhussäsongen börjat för Frida. Hon valde att inte spela den allra första turneringen som fanns utan gjorde debut i Majspelen.
Frida var anmäld i FS14, FD14 och FS18. Turneringen började med FS18 och det blev w.o i första matchen mot Bianca Boström. Även andra matchen blev lite konstig då Smilla Lindeskog valde att ge upp efter att ha förlorat andra set till en kämpande Frida som faktiskt hade 6-2 i tiebreak och vann detta setet med 8-6. Varför Smilla gav upp är något som hon själv får svara för då hon hade känningar av en ryggskada men troligtvis var det en varning från tävlingsledningen som fick henne att avsluta matchen. Till Smillas försvar kan sägas att min personliga uppfattning är att varningen kanske var lite väl tuff och delades ut i ett väldigt illa valt skede i matchen,

I Finalen i FS18 möttes Frida och Anna Opitz som hade gjort en strålande insats i klassen då hon besegrat både Peggy Rouke och Melissa Tordolovska.

Finalen blev en stenhård fight över 3 set där Frida stod till slut som segrare efter 2, 5 timmars tennis. 6-2, 4-6, 6-2 blev slutresultatet. Alltså Vinst i FS18!!!!!!!!!!!

Senare samma dag så klev Frida in i FS14 med en övertygande seger med 6-0, 6-1 i första omgången.
Andra omgången blev det Julia Lif som besegrades i en blåsig och märklig match där vinden och banans ojämnhet var motståndare för båda tjejerna.
Nu väntar en ny batalj med Louise Wikander tisdag kl 15:30 och vi vet alla hur besvärliga dessa matcher mellan Frida och Louise brukar vara.

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *