SM Middag

Halloumiburgare på Bakfickan i Malmö.

I augusti och januari vann jag SM guld i dubbel. Det som spelades i augusti gick i Norrköping på grus och där spelade jag med Vanessa Widell Ersöz från GLTK. I januari gick det i Falun inomhus och jag spelade med Agnes Gustafsson från HTK. Super kul att kunna vinna både inne och ute. I måndags firades detta med Fair play då vi var ute och käkade på en restaurang som heter Bakfickan. En tjej som heter Kim Andersson,som vann guld i Veteran SM, var även där med hennes tränare. Min tränare Robert var även där med vår sportchef på klubben, David. Det var super trevligt och väldigt god mat. Tack så jättemycket Fair play!

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *