JSM över…

Frida var anmäld i både dubbel och singel i JSM och laddade upp med klubbens JSM träning veckan innan. Allting såg bra ut och hela familjen drog till Göteborg.

Frida var ju tvungen och kvala och hennes form blev bara bättre och bättre och hon gjorde sin absolut bästa match i kvalfinalen mot Selma Åkesson som hon vann med 6-0 6-0. Frida tappar bara 5 game i hela kvalet(3 matcher)!

I lottningen i huvudtävlingen så blev det nu så att hon skulle få möta sin dubbelkompis Klara Jonsson, Vilken otur! Matchen mot Klara blev även den en bekräftelse på att Fridas nya offensiva och moderna spelstil lönar sig och Klara fick se sig besegrad med 6-1 6-1 till Frida. Samma dag så spelade även tjejerna sin första dubbelmatch vilken dom vann relativt enkelt men nu börjar det se segt ut i benen för Frida efter alla matcher. Och nu väntar Cajsa Henneman i nästa match…..

Matchen mot Cajsa visar även den att vi är på rätt väg med Fridas tennis men för att bjuda upp till rejält motstånd mot henne så måste man vara fräsch och utvilad. Cajsa gör sin första match i turneringen…Frida visar ändå att hon vill vara med och fajtas och har närmat sig, ledde 2:a set med 2-0 men orkade inte riktigt hålla i och Cajsa tar hem det med 6-2 6-2 vilket är rättvisst men vi ser fram emot nya matcher!

I dubbel fick Frida/Klara ta sig an Lisa Fagerberg/Maria Leth i andra omgången vilket också är en mycket tuff uppgift där våra tjejer höll emot bra i första set med förlust 5-7 innan luften helt gick ur och andra set 0-6 vilket satte punkt för årets JSM. Här kan tilläggas att även Lisa/Maria gjorde sin första match i turneringen.

Mycket matcher = bra träning och vi summerar ett väldigt bra JSM, ett speciellt tack till Familjen Jonsson för bra träning och trevligt umgänge samt Mervana för bra coaching!

Vi tar nya tag!!!!

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *