Vinst i IS Göta FS13

DCIM100GOPROGOPR0231.

Efter en stenhård final mot Louise Wikander så kunde vi konstatera att Frida stod som vinnare i 13 års klassen i IS Göta. Hennes otaliga Winners blev utslagsgivande mot en vilt kämpande Louise som höll emot bra men trots ett bra försvar så räckte det inte. Tyvärr så blev det även denna gång lite käbblande som slutade med att tävlingsledning och domare fick sättas in men Frida stod upp och höll sig även kylig på ett mycket bra sätt.

Fridas nya spelstil börjar alltså att redan ge effekt och hon trivs väldigt bra med den offensiva spelstilen. Vi ser nu också att unforced errors blir mindre och mindre.

I övrigt så kom hon till kvartsfinal i klassen 14-18 där hon mötte Hanna Schmidt-Axelsson som givetvis är en storlek för stort men när väl respekten släppt kunde hålla emot lite grann i andra set vilket är positivt.

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *