Fair Play Cup igång.

Frida har startat turneringen med både framgångar och förluster. Efter att ha fått W.O i sin första match i FS14 så vann hon 2.a matchen på ett bra och övertygande sätt och såg taggad ut. I nästa match väntade kompisen Anna Opitz som vi vet är en svår motståndare som Frida har haft väldigt jämna matcher mot tidigare, så även denna gång men här fick Frida lida nederlag i 3:e set efter en upp och ner match där Frida spelade väldigt bra i andra set men tyvärr så räcker inte det mot Anna. man måste vara på topp i 2 set och denna dag var det Annas tur att vinna.

Nu väntar både dubbel och FS12 så vi hoppas på fler täta och spännande matcher.

 

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *