Goda nyheter i mängder,vinst i Fair Play Cup

Mycket har hänt senaste tiden, Frida har kommit med i Tennis Syds Klubbstöd, detta innebär en rad olika aktiviteter allt ifrån träningar ,tävlingar och en massa andra saker som Tennis Syd anordnar för utvalda tennisspelare. Vi var på första mötet i veckan och det verkar spännande och väldigt kul för vår lilla tjej. Första riktiga aktiviteten blir läger och tävlingsresa till Tennis Europe tävlingen i Vänersborg i januari.

2014-12-21 15.06.55

Vidare så vann Frida FS12 i Fair Play cup, ett av hennes stora mål i år. Efter att ha spelat lite avvaktande och defensivt men ändå lyckats ta sig till final så var vi lite oroliga eftersom motståndaren återigen var Louise Wikander som Frida har förlorat 2 senaste väldigt tuffa matcher mot.

Fridas tränare var på plats och möjligtvis var det orsaken till en mycket målveten och betydligt mer offensiv Frida som steg in på banan idag.

Dessa tjejer producerar ett mycket bra spel sedan tidigare och mycket riktigt blev det det även denna gång. Här krävs winners för att vinna och Frida levererade…Hon spelade sin bästa tennis sedan i somras, vilket krävs för att slå Louise som verkligen är en spelare att se upp med.

Tyvärr så innehöll även denna match diskussioner och tjafs men Frida höll sig lugn och iskall och kunde efter bländande spel avgöra matchen med 6-2 6-4. REVANSCH!!

I FS14 kvalet så förlorade Frida i andra omgången mot Anna Opitz i en ojämn 3 setare där Anna var den bättre spelaren. Som tur var så fick Frida ett Lucky Loser till huvudturneringen där hon vann 2 matcher (Ada Karlsson och Anna Opitz….revansch igen)

NU väntar dubbel med kompisen Emilia och det skall bli kul att se om dom kan fortsätta den fina trenden.

 

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *