SEB läger och snart dags för Fair Play Cup

2014-11-30 11.59.06

Sista helgen i november var Frida på SEB Next generation läger med Tennis Syd i Karlskrona. Samåkning med klubbkompisarna Emilia och Viktoria gjorde att både läger och resa blev lyckade och dom fick även chansen att träffa sin regionskompisar. Det blev mycket tennis under de 2 dagarna så det var ganska tyst i bilen hem…

Tyvärr så missade Frida av någon anledning att träffa sina följare i Karlskrona, med undantaget en kort sekund i hissen men hon lovar att försöka vara mer tillgänglig nästa gång.

Efter ett ganska långt tävlingsuppehåll så är det snart dags för Fair Play Cup, Frida är anmäld i 12, 14 och i dubbel. Skall bli intressant att se hur det går med tanke på att hon har växt väldigt mycket sista månaderna samt att träningen i höst har blivit lite störd av sjukdom. Första match är på lördag 13/12.

 

 

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *