Fair Play Cup och Salk

20120427_11852.jpg(äldre bild)

Frida har börjat träna igen efter sin förkylning men den är seg och hon är inte riktigt bra ännu. Resten av familjen har även drabbats och bacillen är rejält seg… Tennismässigt är det träning som gäller och denna veckan är det även dags för ett besök i Båstad hos Fystränaren för avstämning och kontroll.
Lottningarna har kommit till både Fair Play Cup och Salk har presenterats med en stor besvikelse för Salk där Frida kan få möta Maja Radenkovic i sin första match. Dessa 2 tjejor är så jämna och representerar toppen bland Södra Sveriges 11 åringar och det är ju ett elände om dom skall slå ut varandra i tidiga omgångar. Detta hände i Kalle Anka i år och nu händer det igen….
Matchmässigt är det ju en helt öppen affär och kommer troligen att bli en tät match. Sist drog Frida längsta strået(Karlskrona) men i Kalle Anka var det Maja som vann, men när man inte har seedning så kan tydligen allt hända…
I Fair Play cup spelar Frida dubbel med Annie Heinonnen vilket skall bli väldigt spännande och se vad detta dubbelpar kan åstadkomma. Första matchen spelas den 11/12 kl 17 så det är bara att komma o heja!

En annan lite större nyhet kring Fridas tennis kommer även att komma inom någon vecka så den får ni läsa om lite längre fram. Så håll utkik på bloggen och i Fridas andra sociala medier!!!

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *