SEB läger och sjuk…

Tjena bloggen!
I helgen har jag varit i Värnamo på Next Generation läger. Vi hade jättekul!
Vi tränade både fys och tennisträning . Jag och två andra kompisar åkte upp med min pappa. Sen när vi åkte hem så åkte vi hem med en av kompisarnas pappa. Vi fick också träffa Ellen Algurin. Vi fick ställa frågor och få lite tips på vad vi skulle jobba med på banan. På Lördagen fick vi någon konstig pannbiff med potatismos och brunsås… Sen på kvällen så berättade vi spökhistorier för varandra… Jag somna klockan halv ett på NATTEN!
På söndagen hade vi match spel. När jag kom hem blev jag sjuk. Jag hade lite förhöjd temp och ont i halsen…
Jag var hemma från skolan måndag, tisdag och onsdag… Det var tydligen inte bara jag som var sjuk det var 6 andra också… Men nu är jag bara lite förkyld <3
Det är första dagen jag tränat denna veckan! Ha det jättebra!
Kram Frida 🙂

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *