Träningsperiod

Frida har nu lite ledigt från tävlandet och har tränat som vanligt efter höstlovet. Vi var en sväng uppe i Helsingborg förra helgen och hälsade på Louise och tränade, och hade jättetrevligt. Hon har varit mycket bollkalle på MBTK:s hemmamatcher i elitserien och även våra herrar som spelar i division 1.
Det är också klart med vem Frida skall spela dubbel med i Fair Play Cupoch det blir Annie Heinnonen vilket skall bli jättekul eftersom dessa tjejer går bra ihop även utanför banan.
Frida är även anmäld till SALK och skall spela dubbel med Anna Opitz, det blir en bra och spännande start på Fridas 12-årings år!!
Till helgen är det SEB Next genereation läger i Värnamo och ett helt gäng -02 tjejer från MBTK skall åka och träna i 2 dagar med Tennis Syd.
Vi har nu ökat på tempot i Fridas träning genom att hon regelbundet tränar/sparrar med Gabby(1:a MBTK) vilket vi hoppas skall ge en bra förberedelse och komplement till hennes befintliga träning inför nästa år.

Frida har också testat en ny racket som hon var mycket nöjd med och vi får se om och hur det blir med ett eventuellt racketbyte inför nästa år.

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *