Kort visit i Ystad, Skummeslöv nästa

Det sena beslutet att anmäla oss till Ystad FS12 blev en kort visit. Det slutade med förlust i första omgången mot Viktoria Leth som var bättre och säkrare. Frida hade en bra start och ledde i första set med 5-2 men fick ge sig med 5-7 till slut efter en bra upphämtning av Viktoria med säkert spel trots en krånglande serv.

Frida krigade vidare i andra set trots tappet av så många game i rad men fick ge sig med 4-6. Detta var första gången dessa tjejer möttes i singel och det var en bra match där Frida fick känna på ett spel från Viktoria med mycket skruvar främst underskruvar som var effektiva på gruset i Ystad.

Nu åker vi till Skummeslöv för den turneringen och vi stannar till i Helsingborg för lätt uppvärmning med en tenniskompis.

 

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *