Skummeslöv, regn och sol


Skummeslövs veckan blev till slut en 3:e plats när Frida fick ge sig i 3:e och avgörande set i matchtiebreak (6-10) mot Emma Shasteen i semi.
Veckan blev en rörig tillställning där vädret var boven, trots detta så gjorde Frida en mycket bra insats med stabilt spel i alla matcher inkl. insatsen i semifinalen. Att nämnas kan göras att i kvartsfinalen låg hon under med 0-4 och 2-5 i första set för att ta hem setet med 7-5 och även matchen efter en bra upphämtning.
Själva semifinalen var tennismässigt en väldigt bra match och kunde egentligen gått hur som helst, denna gången drog Emma längsta strået. Frida höll ihop sitt spel under hela matchen och visade upp en mycket god inställning trots en hel del yttre påverkan.

Nu blir det lite vila innan Frida ställer upp i Munkaspelen där lottningen visar att hon skall möta en norska, vilket blir väldigt spännande!

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *