Båstad är över

Årets Båstad turnering är över och Frida är väldigt nöjd med sitt resultat. Det var med blandade känslor som hon fick åka till Båstad på måndagen direkt efter den mycket sena kvällen i Åhus.
Första matcherna gick bra trots att hon var ganska sliten och ställdes i åttondelsfinalen mot Caijsa Henneman som hon hittills aldrig mött och detta visste vi att det skulle bli en mycket tuff utmaning och att det gällde att kriga om varje boll.
Frida förlorade med 2-6 1-6 men var mycket nöjd med sin insats och man kan konstatera att Caijsa är ett par strå vassare i bollsäkerjhet men att Frida är med i varje game och att dom stundtals spelade väldigt bra tennis. Frida var väldigt nöjd med det hela och humöret var på topp även om trötthet och energi börjar visa sig efter senaste veckors intensiva spelande.
Turneringen spelades i väldigt omväxlande väder och flera av matcherna fick avbrytas och spelas klart inomhus.
I dubbeln spelade Frida med Maja Radenkovic och dom tog sig hela vägen fram till semifinal där Henneman/Videll väntade…
Samma visa som i Salk alltså. Det gick inte heller denna gång trots att båda paren visade upp en energinivå som var lägre än man sett tidigare från samtliga. Detta beror troligen på många matcher och tufft spelschema med jobbigt väder. Frida och Maja förlorar matchen med 3-6 4-6 men är nöjda med resultatet trots att dom var överens om att det inte var deras bästa match.

Summering alltså en 3:e plats i FD12 och en mycket bra insats i singelturneringen. Nu tar vi några välbehövliga dagars paus från tennis för att ladda batterierna inför nästa turneringar som blir Ystad och Skummeslöv.

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *