Davis Cup och SM

2014-04-06 12.34.3620140405_0913

I helgen var det som bekant Davis Cup i Malmö mellan Sverige och Ukraina. Frida var med som bollkalle och fick vara med på ett antal träningar innan det var dags för match. Träningarna leddes av den rutinerade Leif-Åke Nilsson, ni vet han som dömde skandal matchen mellan John Mcenroe i Stockholm Open när Mcenroe skrek och slog sönder en massa saker.

I allafall så tyckte Frida detta var jättekul trots att Sverige förlorade matchen med 1-4. Det var tävlingsfritt denna helgen för henne så det passade alldeles utmärkt med att vara bollkalle. Det var Kronprinsen, MBTK och Fair Play som bidrog med både funktionärer och bollkallar till evenemanget.

Lottningen till SM i Göteborg har kommit och Frida är seedad tack vare sin placering i Svenska Juniorcupen. Dock har vi konstaterat att det är rad svåra matcher som väntar innan vi råkar på nästa seedade spelare(Nelly Mezan), men vi håller tummarna och hoppas att det kan gå vägen hela vägen fram till Nelly som Frida aldrig mött tidigare vilket alltid är spännande. Det blir till att fira Påsk i Göteborg men vad gör väl det när det är SM 🙂

Frida skall även spela dubbel med sin kompis Klara Jonsson vilket vi verkligen ser fram emot, dessa tjejer har gjort stordåd tidigare och varför inte i årets SM också.

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *