Panghelg i Båstad RM, Dubbla segrar FS12 & FD12!

2014-03-30 11.56.18

I helgen fortsatte Regionmästerskapet Skåne/Halland för flickor 12 i Båstad och Frida  var vidare till kvartsfinal i singel och dubbelspelet inleddes.

Det blev 2 jobbiga matcher i singel innan Frida var klar för final mot Maja Radenkovic som stormat fram på andra sidan i lottningen. Emilia Valentinsson i kvartsfinalen visade sig som vanligt vara en besvärlig nöt och Frida fick ta fram sitt allra yttersta för att pressa Emilia som denna dag hade bestämt sig för att inte missa ett enda slag. Andra set blev en rysare där Fridas lite bättre serv och ökat tryck fällde avgörandet.

I semifinalen så väntade en värre prövningar, Anna Opitz som även hon bestämt sig för att inte missa fast på ett annat sätt, här gällde winners….I denna matchen så vacklade Frida i andra set under Annas bombardemang längs linjerna och fick ge sig i tiebreak mot en Anna som var fullständigt omöjlig. Avgörande set vann Frida med 6-2 då Anna från ställningen 2-2 tappade lite fokus vilket Frida lyckades uttnyttja.

Finalen mot Maja var från början en mycket spänd tillställning där ingen av dessa jämna flickor lyckades speciellt bra. Maja hade kommandot i första set och Frida var inte alls att känna igen och detta upprepades i andra set fast denna gången var det Maja som fick ge sig. Det hela var mer en mental kamp med dåligt och spänt spel. Tredje set visade dock dessa tjejer upp vad dom kunde på ett helt annat sätt. Spelet var betydligt bättre och det böljade fram och tillbaka innan Frida till slut kunde slå in matchbollen för 6-4

.2014-03-30 16.22.36

I dubbel tillsammans med Emilia Valentinsson spelade flickorna upp sig för varje match som gick och i finalen mot Anna Opitz/Sissi Schmidt-Axelsson visade dom upp ett mycket bra dubbelspel som gav en övertygande vinst trots listiga taktiska drag från Anna och Sissis sida.

2014-03-29 15.25.27

Givetvis så hann vi även med ett besök på Fridas favoritrestaurant i Båstad, Abbes…….

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *