Näset open 2:a FS14

Näset open 2014

Efter förra helgens tuffa kval var det nu dags för huvudtävling i Näset Open.

Började lite knackit i kvartsfinalen mot Sofia Gullstrand men det redde ut sig och Frida kom vidare på fredagen med 6-3 6-1. Semifinal skulle vara mot Hanna Schmidt-Axelsson men det blev w.o pga att Hanna skadade sig i matchen som hon hade på förmiddagen, otur och vi får hoppas att hon snart är fit for fight igen.

Detta innebar att vi fick en eftermiddag ledigt och vad gör man då? Jo man spelar ju tennis såklart…..Jag fick ställa upp och sparra mot Frida och vi körde lite forehand och matchspel så klart…javisst vann Frida…:-)

På söndagen hade MBTK juniorlagsmatch mot Lugi så Mamma fick åka ner med Frida till Höllviken och Finalen mot Terese Ekdahl som vi visste skulle bli tuff. Enligt matchrapporterna hängde Frida med riktigt bra och har närmat sig Terese men som fortfarande är ett steg före främst i styrka och resultat. Men Frida var väldigt nöjd med sin insats och kunde med glädje åka hem med FS12 priset…..Ja det blev lite fel vid utdelningen men det rättade till sig, det skulle ju vara FS14 priset!

En andra plats är väldigt bra jobbat och Fridas hittils bästa resultat i en FS14 turnering med kval så det lovar mycket gott.

PS. MBTK vann juniormatchen mot Lugi med 6-3 och samtliga spelare gjorde mycket bra ifrån sig!!!

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *