Gick inte hela vägen…

             I Regionsfinalen i SEB Next generation i Jönköping så ställdes Frida efter att ha vunnit en omgång relativt komfortabelt mot sin dubbelpartner Maja och eftersom båda visste att den som förlorade  inte skulle ha någon möjlighet att ta sig vidare till Sverigefinal så var det ganska spänt och nervöst speciellt från Fridas sida som inte riktigt nådde upp till sin normala spelstandard. Detta gällde främst serv och backhand som krånglade samtidigt som Maja klarade pressen bättre och spelade väldigt stabilt och rörligt.
Detta innebar att Frida tappade redan i början och kom inte riktigt ifatt med alldeles för många unforced, vilket man absolut inte kan ha mot Maja. Matchen slutade 1-6-2-6 vilket var rätvisa siffror denna dag.
Frida visade väldigt god kämpaanda och slet ända in i slutet villet är ett gott tecken som vi tar med oss till nästa match. Vi packade ihop och lämnade Jönköping lite besvikna men med en god erfarenhet i bagaget.

Annars var arrangemanget i Jönköping väldigt trevligt med grillning, minitennis och tipsrundor och bra och proffisionell tävlingsledning som hanterade det lite oberäkneliga vädret mycket bra.  På torsdag spelar Frida i Växjö i Wilson tour och vi hoppas att det går lite bättre.

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *