Inför regionfinalen i SEB next gen.

Till helgen går regionsfinalen i SEB next generation(gamla Kalle Anka Cup) i Jönköping och vi har valt att träna en period efter kvalet för att komma i bra form. Fokus har varit mycket på utomhusspel med rull och glid och serv.
Vi laddar inför helgen med lite mindre träning dagarna innan så att Frida är fulladdad med Energi och hungrig på att spela match. Hon är även på en del kuliga saker med skolan som gör att det blir bra omväxling.

Lottning i regionsfinalen är en mycket underlig historia med en i varje fall på pappret mycket sned fördelning på upp och nersidan och även med ett tillskott av Lucky Losers. men vi har bestämt oss för att fokusera på att vinna varje match och ta det som det kommer.

Jag(Håkan) tittade lite på Fridas träning igår och hon är i väldigt bra form och och spelar sin absolut bästa tennis nånsin. mentalt är hon även heltaggad inför helgen och ser verkligen fram emot att få spela. 🙂

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *