Succe i Växjö!

I helgens tävling i Växjö gick det hela vägen!
Vi började äventyret med att ha en väldigt trevlig inbollning i Ljungby med Malin och Emma som det senare skulle visa sig vara ett riktigt lyckokast. En väldigt trevlig stund i värmen med lagom inbollning på Ljungby TK som ordnades av Jozo.

Detta inledde vår vårt Växjö äventyr med match på kvällen i Strandbjörkspelen i Växjö.
Matchen gick väldigt bra och Frida vann ganska lätt, men nu väntade betydligt bättre motstånd på fredagen i forma av Love Berglund som är en mycket tuff motståndare.
Frida spelade bländande och väldigt snålt med en ny skruvad serv som gav utdelning , Hennes energi var på topp och innan pappa visste ordet av så hade Frida vunnit denna match i 2 set. Vad som var ännu bättrre var att flickorna blev kompisar och tillbringade resten av tiden innan Fridas nästa match tillsammans.
Här väntade den tjej som Frida förlorade mot i SM och vi checkade ut från hotellet……

Spelet i första set mot Evelina var bländande från båda sidor med Evelina som den som drog längsta strået i nästan varje game och Frida förlorade detta helt rättvist, nu trodde jag (pappa) att det var kört men kände mig ändå väldigt nöjd med turneringen och Fridas spel, döm då min förvåning när det visar sig att Frida har inte gett upp detta alls utan skaffar sig en snabb 3-0 ledning och har lagt om spelstil och börjar rulla boll och Evelina har inte tålamod och fortsätter att försöka slå ut Frida. Detta funkar inte och Frida tar setvinsten med ett mycket taktiskt spel som inte var lika vackert som i första men mycket mer effektivt.
3:e set blir i liknande stil med en alltmer frustrerad Evelina som slår bort sig mot en frenetiskt kämpande Frida som jobbar sig till varje poäng en efter en och till slut står Frida som vinnare , NU ÄR HON I FINAL och jag bokar om hotellet…….

Nu verkar allt kunna hända och Frida är verkligen på gång och en blick som glöder efter mer.
Vi avslutar dagen med att kolla in maraton matchen mellan Tillda och Maja som avgörs i 3.e set, alltså Tilda i final…..

Finalen på fredagen blir väldigt underlig, Frda har bara vunnit en gång över Tilda så mina utsikter om att kunna ta detta var inte så stora, men när första set är slut så vinner Frida det med 6-0!!!!.
Tilda är märkbart sliten efter sina två  3 setsmatcher dan innan och Frida är som en duracellkanin mellan hörnorna och ger inte bort någonting.
Nu börjar jag tro att detta kan faktiskt gå……
Förlust av första gamet i andra set gjorde att jag kom ner på jorden igen men Frida hade bestämt sig och körde på och tog snabbt några snabba game fram till 5-2 släppte 1 game till innan hon kunde slå in den 3:e matchbollen för turneringsvinst!!!!!!

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *