Ofrivillig paus….

Frida har fått vila under en period pga att kroppen har sagt till och behöver återhämtning. Har nu börjat träna lätt både tennis och fys igen men tar det väldigt lugnt. Varför kroppen sa till är inte helt utrett men det gäller att lyssna på signalerna och respektera dom. Jag har ju utlovat en nyhet kring Fridas tennis……Det handlar om racketbyte till Babolats senaste modell av Pure Drive, PURE DRIVE VS som är en lite mer kontrollinriktad racket som Frida testat ett tag och som nu kommer att vara hennes vapen på tennisbanan.

Bifogar en liten kul video från en av de senaste träningarna med tennisgymnasiet som kuriosa.

Volley!

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *