Ute ur Danmark och inget Norge…..

Det blev tyvärr en trist tid som började i Danmark med ITF tävlingen i Fredriksberg. Frida blev utslagen av en Italienska i första omgången och kände sig trött och hängig. Drog sig ur dubbeln med Agnes Gustavsson vilket var bra eftersom det visade sig att en infektion slagit klorna i henne och omöjliggjorde fysisk ansträngning under flera dagar….

Innebar ju att OSLO ITF tävlingen blev omöjlig att genomföra och att vila och återhämtning hamnade på schemat under lovet. När detta skrivs så har Frida börjat träna igen och nästa vecka blir det GTG med Vanessa och tränaren Andre.

För Er som följer Frida så kommer det snart en spännande nyhet rörande hennes tennis som vi tror skall innebära vissa förändringar, återkommer med detta inom kort!!!

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *