Falkenberg SJT

2014-07-08 17.34.25

Det blev en mycket lyckad resa till Falkenberg med bra tennis där Frida blev 2:a i FS12 efter en final som fick flyttas inomhus pga det oväder som drog in över Skrea strand.(se bild nedan)

.2014-07-08 14.00.46

Helgen började med att Frida fick w.o i sin första match vilket gjorde att vi kunde stanna till i Båstad och träna med Klara och Julia, vilket var perfekt!
På vägen fram till finalen gjorde Frida två mycket bra matcher mot meriterade Wilma Karlander och även den väldigt talangfulla Johanna Ström men tappade inget set utan spelet såg bra ut. Den numera obligatoriska dippen i andra set var mest påtaglig i matchen mot Wilma då Frida faktiskt hade 5-1 men släppte upp till 6-4 innan det var klart. Nervöst på läktaren kan jag meddela….

Finalen mot Sverige 2:an(min bedomn.) var extra kul eftersom de inte möts tidigare i singel och Vanessa hade spelat mycket övertygande på sin väg till finalen genom att slå ut både Emma Shasteen och Patricia Z.

Finalen hann bara spelas i ett game innan man flyttade in och väl inomhus så tog Vanessa första set med 6-4 och Frida replikerade med 6-4 i andra set så det var mycket jämnt spel, kanske inte det bästa tjejerna presterat men med tanke på att dom flyttat in så var det hög nivå.
Tyvärr så gick luften ur Frida i sista set, tror att några bollar gick snett i början och samtidigt gick energin ur och det rann iväg till en helt rättvis seger för Vanessa, men man kan ju säga att avståndet minskar och det var en hel del nervösa blickar i Vanessas supportteam på läktaren innan segern var klar.      Nästa gång så…..

Annars hade vi boende på en golfklubb vilket var mycket trevligt och Frida fick även slå några bollar vilket gick mycket bra.

Nu väntar Höllviksspelen i slutet av veckan och där har man lyckats med en ”fantastisk” lottning som innebär att en del överaskningar kan ske, dock inte åt det positiva hållet…

 

 

 

 

 

 

 

 

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *