JSM 2013 över

Resultatet av årets JSM blev för Fridas del en kvartsfinal i dubbel med Maja efter förlust mot Termirnova/Leth med 6-7 3-6. Våra flickor hade bra häng i första set och var även med i andra men fick ge sig. Matchen var ett steg framåt kvalitetsmässigt men räckte ändå inte. Här finns en hel del att jobba vidare på när det gäller dubbelspelet.

I Singel fick Frida ge sig mot Sara Dahlström och det var helt rättvist, kanske hade Frida kunnat göra lite bättre motstånd utomhus pga Saras tunga slag men segern var helt rättvis.
Det blev en långdragen vistelse i Växjö med mycket uppskjutna matcher pga regnet och sista dagarna blev ganska sega vilket möjligtvis kan påverka lite grann. Dessutom har Frida dragit på sig en förkylning som vi hoppas ger med sig till helgens spel i Båstad (RM).

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *