Båstad, ibland känns det surt…

Poolspelet i Båstad gick mycket bra med vinster i 3 av 4 matcher, fick släppa ett set mot Elmilia- Schnidt-Roslund så allt var ok, tyvärr fick detta set ödesdigra konsekvenser. Men allt såg väldigt bra ut…….Att vinna 3 av 4 matcher borde ju räcka eftersom 2 i varje pool går vidare till slutspel.

Förlorade sista matchen mot en storspelande Olivia Malm som hittade storformen lagom till denna match. Detta innebar att vi var 3 flickor som alla vunnit 3 matcher var och tack vare att Emilia tagit set på Frida så vann hon gruppen och eftersom Olivia Malm INTE tappat nåt set i sina vinstmatcher så var saken klar. Inget slutspel i Båstad och en väldigt stor besvikelse.

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *