EM äventyret är över…. Kramfors nästa

Sveriges EM äventyr för Lag Flickor 16 är över. Det blev en 8:e plats i finalen för ett väldigt slitet och skadedrabbat lag där både Caijsa och Sara drabbades av skadeproblem och det blev lite för mycket för att kunna hävda sig på denna nivån. Vad våra tjejer visade däremot är att vi är med, och om inte oturen slagit till så vet man aldrig var det hade slutat   🙂

Det var i alla fall för Fridas del skönt att komma hem efter 3 veckor ute i Europa och det firar hon med en förkylning…..Skolan börjar denna veckan så det blir till att bita ihop och kämpa även på skolfronten då det är sista året i grundskolan och allt vad det innebär.

Dessa veckor med OS och EM matcher har varit väldigt lärorika för Frida där man helt klart märker att tennismässigt är hon väl förberedd men att det fattas en del på den mentala sidan, MEN DET GÅR JU ATT FIXA!

Och att få vara ute med Caijsa och Sara som är betydligt mer erfarna och 1 år äldre har varit en väldigt bra erfarenhet.

Vill även passa på nämna att Lagledaren Damien har varit ett väldigt bra stöd för Frida under dessa veckor och har även försett oss föräldrar med fortlöpande väsentlig information på ett föredömligt sätt.

 

 

Nu skall vi bara få Frida frisk från sin förkylning och nästa helg drar vi till Kramfors för ITF Junior tävling. Därefter blir det Schweiz för en ITF tävling i Kreuslingen.

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *