December 2015, mycket elände……

Först och främst så har vi slarvat med uppdatering av sidan och det ber vi om ursäkt för….

December har trots detta varit väldigt händelserik och jag skall försöka att få med det väsentliga.

I början av december så var det dags för ytterligare ett nationellt läger, denna gången i Falköping. Frida fick skjuts upp av Jonas så vi lämnade henne där. Tyvärr så hände någonting igen även på detta läger(förra fick hon migrän)…Denna gången var det en stortånagel som lossnade och gjorde att hon blev lite orörligt då det gjorde väldigt ont. Lägret gick ändå bra och hon var väldigt taggad när hon kom hem.

Vi hade anmält Frida till Vintertouren på Fair Play bara på skoj och när lottningen kom så blev det Olivia Pezo som motståndare, kanske inte vad vi hade tänkt oss. Men Frida hade ju tagit set tidigare på henne så kanske iallafall….Men icke….Frida spelade enligt henne själv väldigt dåligt och det rann iväg med stora siffror 0-6 1-6 och inget kändes bra.

Sedan fortsatte eländet med att Frida blev sjuk med feber och tvingades att lämna W.O i FS16 i Fair Play Cup med förhoppningen att kunna spela FS14 och FD14 eftersom de matcherna låg lite längre fram.

I FS14 mötte Frida i andra omgången Valeri Litzell och gjorde en kanon match där hon vann med 6-3 6-1 och nästa match blev semifinal mot Maja Radenkovic som återigen blev ett steg tillbaka med en spänd och ojämn tennis där Maja kunde vinna med 6-2 6-4 trots att Frida faktiskt hade ledningen med 4-1 i andra set. En tennismässigt ganska dålig match från båda tjejerna och där vi inte riktigt kände igen Frida.

Och det bara fortsatte med FD14 med Emilia, vann första matchen men förlorade mot Maja och Julia Lif i supertiebreak med 10-6 och så var Fair Play Cup över…..

Och vi gick på julfirande för att positivt se fram emot SALK…..

Men efter en väldigt fin jul med familjen och många fina middagar och klappar så grinade oturen Frida i ansiktet återigen…..

Dagen innan vi skulle åka så tränade hon med Emilia och råkar trampa på en boll och vricka till foten illa och efter att ha hoppats in i det sista så blev vi tvingade att lämna wo i SALK och stanna hemma från både tennis och träffa Stockholms släkten.

När detta skrivs 30/12 så är fortfarande inte Frida bra i sin fot och vi får se hur mycket vi måste ställa in tennismässigt i början av Januari. Frida tränar FYS istället varje dag nu för att inte tappa för mycket och vi hoppas att hon snart är bättre.

 

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *