Sverige – Tyskland 6-14

landskampIMG_32461

I helgen var Frida och spelade en inofficiell landskamp FS13 mot Tyskland tillsammans med 7 andra uttagna spelare , 4 Flickor och 4 pojkar. Tyskland kom med endast 2 flickor(Alia Lex t.v och Julia Middendorf t.h) och 2 pojkar vilket var lite synd men det blev ändå en mycket bra långhelg med matcher, träningar och kul på kvällarna. De tyska flickorna är mycket meriterade Tennis Europe spelare och i absoluta toppskiktet i Tyskland. (Final i Lag-EM 12 åringar 2014).
Frida lyckades vinna sina båda matcher i singel och även dubbeln tillsammans med Maria Petrovic men tyvärr så räckte det inte för seger totalt för flickorna utan det blev 5-5 i flickmatchen. Maria vann sina singlar på ett som vanligt imponerande sätt.

20151107_0362

Frida spelade MYCKET bra under helgen och speciellt i den sista matchen mot Tysklands 1:a där det blev en tuff 3 setare där coachen Jonas Svensson fick jobba hårt för att få Frida att inte bränna sig på den tyska elden som flammade upp med jämna mellanrum. En riktigt bra tennismatch!!!

20151107_0360

Vanessa och Angelina kom inte riktigt upp till sin rätt denna helgen men var helt outstanding när det gällde snyggast tävlingklädsel i sina dubbelmatcher. VACKERT!

Nästa helg blir Stockholm och Husman och Hagberg i Tyresö (Tennis Europe) och samtidigt skall Frida hälsa på sin bror Andreas och lilla Inga som Frida är faster till.

 

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *