SM i Växjö

Frida slapp kvala i JSM och gick in i turneringen mot kvalvinnare och träningskompis Viktoria Gavran. Denna gång var det Viktorias tur att gå som segrare ur en 3 setare som enligt uppgift böljade fram och tillbaka mellan seten. Frida förlorade första set men spelade bländande i 2:a set som vanns med 6-1 men vid ställning 2-1 i 3:e så tappade vår lilla tjej momentum och det rasade ihop, vilket resulterade i en seger till Viktoria som verkligen steppat upp och vi gratulerar!

I dubbel så spelade Frida för första gången med Smilla Kjaergard SALK , en tjej som hon har haft kul med utanför banan och trivs bra med. Det räckte ända fram till kvartsfinal där tjejerna förlorade en stenhård match i 3:e set matchtiebreak med 4-10, så nära…..
Men tjejerna hade kul och förhoppningsvis så blir det fler turneringar.

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *