Wilson Tour Slutspel 2014 och diverse kul

Wilson_Tour_2014

Nu laddar vi för slutspelet i Wilson Tour, vi åker till Karlskrona för att spela mot de duktigaste tjejerna i Södra Sverige. Frida har försökt att ladda om efter förra helgen och vi hoppas på bra matcher. Som ni ser i tabellen så är det ett gäng med mycket bra spelare som skall göra upp så det blir en tuff uppgift!

Annars har det hänt en massa roliga saker för Frida i veckan, hon skall intervjuas och fotograferas för Fair Play magasinet och hon har även blivit inbjuden till ett nationellt läger för 12 åringar i Eskisltuna senare i höst.

Under Masters i Sthlm så blev både Frida och hennes föräldrar intervjuade av SVT och kanske kommer detta med i början på nästa år i TV1, håll ögonen öppna!

 

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *