FS12 Pokalen

Tyvärr lyckades inte Tennis Syd med Frida på 1:a singel komma vidare till finalen trots ett mycket bra gäng och bra laginsats.Tennis Syd vann sina lagmatcher mot Väst och Mitt vilket är mycket bra men Stockholm blev för tufft och inte mycket annat att göra än att erkänna att dom har ett mycket bra lag. Ni kan läsa mer om matchen på Tennis syds hemsida. www.tennissyd.se

Frida gjorde en stabil insats med seger i alla singelmatcher utom den mot Maria Petrovic som är ett steg före samtliga 12 åringar i Sverige. Att få spela lagmatch är något som Frida verkligen gillar och hoppas att hon får fler tillfällen.
Nu laddar vi för Masters och kommer tillbaka till Stockholm om 2 veckor för att göra upp med Sveriges 8 bästa 12-årings flickor enligt Svenska Juniortouren.

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *