Slutspelat i RM, SM träning och Ferrero cup


Efter 5 resor till och från Båstad var äventyret över och vi kunde summera en kvartsfinal i FS12 och en finalförlust i FD12. Detta var ett mycket bra resultat som visar att vi är på rätt väg. Frida mötte Viktoria C i kvartsfinalen och det skulle senare visa sig att hon blev RM mästare så det var inget annat att säga än att Frida gjorde en mycket bra match och var helnöjd med sin insats.
I dubbel gick Frida och Maja till final mot Viktoria C/Olivia P och stretade emot mycket bra och faktiskt inte var så långt borta från att ta set och var med i de flesta game. Tyvärr blev det en förlust som väntat men med mersmak pga det goda dubbelspelet.
Kan ju tilläggas att det var Olivia och Viktoria som gjorde upp i singelfinalen och faktiskt båda två är 1 år aldre än Frida och Maja.
Nu väntar SM träning på Bellevue i påskveckan och även Ferrerro cup på Fair Play för 12 åringar.

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *