JSM-Guld 2019 i Dubbel!

foto av Mattias Arvidsson

Det blev ett Guld i JSM för 18-åringar i Falun för Frida med partnern Agnes Gustafsson. Segern i finalen kändes extra skön då Frida förlorade mot just Agnes Gustafsson i kvartsfinalen i singel. Siffrorna blev övertygande 6-3, 6-1 och förutom guldplaketten så fick dom wildcard till 15000 turneringen i Pixbo längre fram i år. Jättekul!!!!

Detta är nu Fridas 6:e SM tecken i sin tenniskarriär och det känns lite overkligt, i varje fall för oss föräldrar…

Ett bra facit för Frida med en kvartsfinal och seger i dubbel i ett kyligt Falun. Nu blir det bara hem och tvätta , och vila några timmar innan det bär av till Polen med Good to Great (Andre) och Magnolia Cup nästa vecka.

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *