Fair Play Cup

Frida vann klassen DS21 i Fair Play cup efter att ha vunnit finalen över Isabella Mårtensson med 6-2, 6-2. Frida spelade mycket bra och lät aldrig Isabella komma in i matchen som spelades i högt tempo med en väldigt fokuserad Frida.

Frida valde att endast spela denna singelklass eftersom det var i stort sett samma spelare i FS16 och att inte överbelasta med onödigt många matcher på samma dag.

I år skall hon även spela mixdubbel med kompisen Nils Andersson vilket är en kul form som inte är så vanlig. Deras första match är den 18/12.

Frida har även hunnit med att spela Fair Plays Vinter tour men fick tyvärr ge sig mot förstaseedade Sydney Berlin i första omgången. Matchen var mycket tät där Frida förlorade första set, men tog sig samman och vann 2:a set och även hade 5-2 i tredje och 2 matchbollar men fick ge sig med 5-7 och var naturligtvis väldigt besviken över att ha varit så nära.

 

 

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *