Skadad…men Årets spelare!.

Tyvärr så har det varit magert med rapporteringen från Fridas aktiviteter och detta beror främst på att vi fått ställa in det mesta på grund av att Frida fått en fotskada, en s.k.. Ganglion som hindrat henne att spela tennis. Hon har dock fortsatt och intensifierat sin fys träning efter att ha fått ett specialprogram från Fredrik Johansson under tiden hon väntar på operation.

Planerna att spela ITF i Danmark och Belgien får läggas på hyllan och även en del aktiviteter i Stockholm har skjutits upp.

Ny ranking har även kommit ut och Frida rankas nu 6:a i Sverige och har tappat 2 placeringar, främst beroende på de aktiviteter som hon vara med om i somras med OS och EM som gjorde att hon missade en del tävlingar däribland JSM. Men vad gör 2 placeringar på rankingen när man får representera Sverige i både OS och EM????

På den positiva sidan så har Frida blivit utnämnd till Årets spelare på Fair Play 2016/2017 och på bilden poserar hon med Årets Tränare(Lina Åkesson) och Årets medarbetare(Jon Sigurdsson). Utmärkelser som Fair Play delar ut för varje verksamhetsår.

För Er som är utrustningsintresserade så har Frida uppgraderat sin racketar till den nya Babolat Pure Drive som hon tycker har mer av både fart och kontroll, om någon vill testa och höra mer vad hon tycker så prata med henne.

Annars är det mycket fokus på gymnasievalet som närmar sig där det diskuteras mycket i familjen.

Nu väntar vi på operation och hoppas på ett snabbt rehab så Frida snart kan träna fullt igen.

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *