Ungdoms OS är över , EM i Rumänien nästa….

OS i Ungern är över och Frida kom till Sthlm igår efter en oförglömlig vecka med den svenska OS truppen. Frida och Olivia lyckades gömma sig på bilden men är till höger…

Ni kan läsa mer om truppens framgångar på www.sok.se

 

Fridas insats var mycket lyckad och hon vann sin första match mot Katriin Zaar(rank 202) från Estland som hon faktiskt tränade med under Lag-EM förra året i Bulgarien.  I den andra omgången blev det respass efter en jämn match mot Darja Semenistaja, där Frida förlorade första set men hade 5-2 i andra men fick ge sig i tiebreak mot en betydligt mentalt starkare motståndare som i de avgörande lägena steppade upp och stängde igen butiken för missar. Det kan även tilläggas att hon är rankad 55 i Europa så uppgiften för Frida var tuff men var absolut inte långt ifrån. Här fattas erfarenhet och iskyla i avgörande lägen men det kan vi fixa med mer matcher av detta slaget!

Här ser ni det svenska OS laget med Isak, Jack, coach Jonas , Frida och Olivia innan avfärd mot Ungern.

Invigningen var ett otroligt skådespel där samtliga nationer samlades på innerplanen som avslutning för att se facklan tändas.

 

 

Här kan ni se lottning och resultat för både pojkar och flickor :singles results complete

Efter att ha stannat en natt i Stockholm så var det dags att styra mot Lag-EM i Rumänien tillsammans med nyblivna silvermedaljösen i Individuella EM Cajsa Henneman och Sara Dahlström för att försöka att ta sig till EM final. Kvalet går i Galati och om det går bra för tjejerna så styrs det tillbaka till Ungern för EM-Final.

Vi håller tummarna!

 

 

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *