SM-Veckan i Borås

Frida har fått möjligheten att följa med Fair Plays Damlag till Lag SM i Borås för att jaga ett SM-Guld. Idag spelas finalen och igår besegrades Kramfors med 4-0 och Frida fick spela dubbel med Cornelia Lister vilket är en fantastisk chans att lära sig dubbel på hög nivå.

När vi pratade med henne på kvällen så sa hon att hon hade lärt sig enormt mycket kring taktik och spelupplägg av Cornelia och var även väldigt nöjd med sin insats.

Med tanke på Fair Plays spelare i damlaget så är det inte troligt att hon får spela singel av naturliga skäl men en utmärkt chans att få vara med och träna och lära av de mer erfarna och äldre spelarna.

I finalen så möter Fair Plays damer Tabergsdalen och vi håller tummarna!

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *