Juniorligan klara för final, Kroatien nästa

I helgen spelades ett sammandrag i Juniorligan på Bellevuestadion mellan Fair play, MBTK, Svedala och ATL . Frida spelade 2 matcher och vann båda men matchen mot Anna Opitz(MBTK) var som vanligt en rysare som avgjordes i 3:e set. Fair Play som vann samtliga matcher är klara för final men Frida kan inte vara med, varför kan ni läsa nedan.

På torsdag åker Frida till Kroatien för en träning/tävlingsresa med spelarutvecklingsprojektet(J.Svensson/F.Johansson). Resan sker även tillsammans med SvTF(F.Hörnell) som åker med uttagna -03 flickor. Tävlingen heter Maistra Cup och spelas i Vrsar. Det väntas varmt väder och en kul förlängning av Fridas utomhussäsong.

På Fair Play börjar inomhus träningen denna veckan och schemat ser lovande ut även om det kommer att bli tufft att få ihop med skola, fysträning och tennis.

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *