JSM Silvermedalj i FS14!

Det fortsätter att gå bra i JSM. Frida och Vanessa kom till final i Dubbel och kammade hem en fin Silvermedalj i JSM. Deras dubbelsammarbete i år har sannerligen gett bra resultat. Av 3 spelade turneringar så kan dom räkna in 2 finalplatser och 1 seger, Mycket bra!!!!

IMG_39701IMG_39761

Nu i JSM i Linköping blev det förlust mot Mezan/ Melkic igen…..men tjejerna är väldigt nöjda ändå och fick återigen en kvittens på att deras samarbete fungerar.

När detta skrivs så spelar Frida JSM Final mot Maria Petrovic efter att MYCKET meriterande slagit Angelina Melki i kvartsfinal och Olivia Malm i semifinal. Frida är i storform och är ute efter att ge Maria en match. Dock börjar hon att bli sliten efter veckans tuffa matcher men vi hoppas att hon orkar tagga upp sig. Nästa inlägg blir rapport om och kring JSM finalen i FS14.

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *