Uppsamling av vad som hänt under våren och sommaren

Jag skall försöka att kortfattat redogöra vad som Frida varit med om under våren och sedan hålla sajten uppdaterad.

Det har varit 3 st Spelarutvecklingsläger i Stockholm och Båstad under ledning av Jonas Svensson och Fredrik Johansson med Tennis Fys screening etc. Dessa läger kommer att fortsätta under året med resultatuppföljning ab tennisutveckling och fysutveckling.

Frida har även varit med på nationellt läger i Båstad med Fredrik Hörnell tillsammans med 5 andra flickor. Detta resulterade i att Frida blev uttagen till Lag-EM i Bulgarien (Sofia) tillsammans med Maria Petrovic och Nelly Mezan. Tyvärr så gick inte det svenska laget vidare till Final i Italien och vann endast 1 av 3 matcher (Ungern).

I Båstad Corem åkte Frida på förlust mot Olivia Malm som storspelade och har utvecklats mycket senaste tiden. I Dubbel med Vanessa så nådde Frida final men fick ge sig mot Angelina och Nelly Mezan.

Frida var även med i den populära Strandbadsturneringen i Falkenberg i både singel och dubbel och förlorade i final i singel mot Louise Vikander som spelade väldigt bra och var för svår(igen). I dubbel gick det bättre och Frida och Vanessa vann efter att ha slagit Louise och Isabella Persson i finalen. Mycket bra match!

IMG_20160711_114135

2:a plats i FS14 i Falkenberg 2016

IMG_20160712_105510 (1)


1:a i FD14 i Falkenberg 2016

 

 

 

 

 

 

 

I Höllviksspelen blev det vinst i FS14 efter en tuff match mot Klara Nylander i finalen och på vägen dit vunnit över Johanna Ström och Lea.

IMG_20160718_154507

1:a FS14 i Höllviksspelen 2016

 

 

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *