2: i Wilson Tour, stolpe in

Wilson 2015

Det blev en 2:a placering i Wilson tour slutspelet i Karlskrona efter en mycket rafflande helg med upp och ner spel från många tjejer.
Det började bra med en seger över Evelina Titusson som senare skulle visa sig vara oerhört värdefull.
Tyvärr förlorade Frida sin andra match mot en storspelande Julia Lif och det såg mörkt ut.
MEN, när alla tjeerna spelat sina matcher i gruppen så visade det sig att samtliga hade vunnit och förlorat 1 match och efter att ha rådgjort med tävlingsledningen hur det skulle avgöras så kom besked att inbördes möte gäller om 2 hamnar på samma poäng.

Alltså inför tjejernas 3.e match på söndagen så kunde alltså alla gå vidare till final. Och Finalplats för Frida innebar att vinna sin match och att Evelina skulle vinna över Julia som Frida förlorat mot. Alltså tufft läge…..
Frida vann sin match relativt komfortabelt mot en nervös Love Berglund som inte var sig lik. Nu gällde det…..skulle Evelina ta Frida till final och sig själv till match om 3/4 pris??????

Jodå , Evelina lyckades med detta och det tackar vi för….

Wilson_1_2015

Finalen mot Olivia Pezo som var klar vinnare i andra gruppen blev en spännande match i varje fall mot slutet. I första set var Olivia helt överlägsen och vann med 6-1, ledde sedan med 5-2 i andra och det såg ut som en enkel seger.
Men nu hände det saker…Frida tog game efter game och jobbade sig upp till 6-6 och tiebreak som var stenhårt och Frida hade faktiskt en set boll men Olivia tog sig till slut samman och vann andra set med 9-7. Pust!!! så nära…..

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *