Corem Båstad och inte Tennis Europe Birkeröd

Det blev stopp i Corem i Båstad mot Frida Furst som väntat men både Frida och hennes tränare Mervana var mycket nöjda med insatsen och det ligger helt i linje med den utvecklingsplan som ligger för henne. Jämna game med rätt attityd och spelupplägg genom hela matchen gav en mycket bra respons på det träningsupplägg som nu ligger. Att förlora mot Frida Furst är inget konstigt eftersom hon är en mycket bra spelare som är lite tyngre i de flesta avseenden.

Sedan var det ju meningen att denna vecka skulle det spelas i Birkeröd Tennis Europe men tyvärr så slog en förkylning till och omöjligjorde spel för Frida som fick lämna W.O i första matchen. Nu försöker vi krya på oss inför Sverigefinalen nästa vecka i SEB Next generation som Frida verkligen ser fram emot.

Nedan är lite bilder från träning(innan förkylning) förra helgen.

20150614_100740 20150614_100727

 

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *